Galeriile UtopIQa

Galeriile UtopIQa

Ex-pune-te cu noi!

Condiții

  • Ce oferim? Simplu spus: un spațiu pentru o expoziție personală virtuală (pictură, ilustrație sau fotografie). Important: la noi, iarna e cald, iar vara e răcoare.
  • De ce oferim așa ceva? Pentru că ne plac poveștile din spatele imaginilor.
  • În ce condiții? Nu avem alte condiții legate de conținut decât cele dictate de bunul simț și de ce zice legea. Drepturile (și răspunderea) pentru imagini îți aparțin în totalitate.
  • Totuși, în ce condiții tehnice? E simplu: nu mai mult de 12 imagini. Rezoluția este impusă la 72 dpi, iar dimensiunea minimă pe orizontală este 800 de pixeli (maximum 1000 de pixeli). Dimensiunea pe verticală va fi de maximum 1000 de pixeli. Formatul va fi  obligatoriu jpg, Desigur, putem să edităm alte formate, dar ar fi păcat s-o facem noi. Și, ca lucrurile să fie clare, primim doar produsele finite. E recomandabil ca imaginile să conțină watermark, dar nu e obligatoriu.
  • Alte cerințe? Un titlu (eventual subtitlu) pentru expoziție. Câteva rânduri despre autor. Nu vrem biografii extinse. Titluri pentru fiecare imagine, desigur. De reținut că putem oferi spațiu pentru mai multe expoziții de autor.
  • Cum trimit fișierele? Prin wetransfer, dar nu înainte de a ne lăsa un mesaj prin formularul de mai jos, mesaj în urma căruia vei primi adresa de corespondență precum și alte informații și indicații neprețuite.
  • În fine, te întrebi: de ce aș expune aici? Ce primesc în schimb?
    Primești, în primul rând, admirația noastră. În al doilea rând, admirația cititorilor noștri. În al treilea rând, prietenia noastră.

Contact

Autori

Autori
Cătălin Alexandrescu
Tudor Popa
Cristian Tănăselea
Rudi Kvala
Alexandru Max Orbescu
Ionuț Bănuță
Follow Us

Newsletter